U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Multimac vs #Kinderachterbank

Een Engelse leverancier heeft een product op de markt gebracht wat niet helemaal vergelijkbaar is met een Kinderachterbank. Omdat wij regelmatig vragen krijgen over de mogelijkheden van een Multimac, willen we hier toch even aandacht aan besteden:

De basisuitvoering van een Multimac is prijstechnisch geen vergelijkbaar product met een Kinderachterbank. De aankoopprijs (zonder opties en afleverkosten) ligt ruim 2,5 hoger dan een Kinderachterbank (€ 1400,- zonder opties en afleverkosten voor Multimac, € 450,- voor een Kinderachterbank).

Er ontstaat bij een Multimac hooguit één extra zitplaats. De montage van het systeem is met twee personen goed te doen. Het systeem wordt op de bestaande achterbank geplaatst, terwijl een Kinderachterbank in de bagageruimte wordt geplaatst (zoals Volvo al tientallen jaren doet). Als volwassenen op de achterbank willen plaats nemen is de ruimte beperkt. De leverancier bied een speciale  zitting voor volwassenen aan, maar hierbij gaat het echt om een 'slim fit' zitting. Lange volwassenen zullen met het hoofd dicht bij het dak zitten.