Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Onze service

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw auto?

Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar via chat.


Start jouw project

Op zoek naar een goedkope zevenzitter of achtzitter?

Offerte opvragen

TELEFOON

EMAIL

ADRES

Plasseweg 8b
4414 NC Waarde

sandra dekker
sandra dekker
2022-11-04
Paar weken geleden een kinderachterbank besteld. Via WhatsApp werd gezegd dat we de kofferbak op moesten meten over de vloer op het smalste gedeelte. Zo gezegd zo gedaan. Toen we het bankje in de auto wilden plaatsen, bleek de rugleuning niet te passen. We hadden niet in de gaten dat onze kofferbak bij de ramen smaller is dan op de vloer. Contact opgenomen en samen zijn we tot een oplossing gekomen. Ze waren echt bereid om samen tot een oplossing te komen.
Gerard Gerlofsma
Gerard Gerlofsma
2022-07-11
Heb een hele goede ervaring met dit bedrijf, goede service, snelle reactie bij vragen via de app of mail en snelle verzending!
Ovezo BV
Ovezo BV
2022-07-06
Bestelling via app kunnen doorgeven. Communicatie verder steeds prima. Product ook prima in orde. Levertijd in ons geval helaas wel langer dan de beloofde 5 werkdagen. Duurde nu ongeveer een maand vanwege leverproblemen van de gordels. Maar dan heb je ook wel wat!
Niels Van Den Broek
Niels Van Den Broek
2022-05-07
Goed advies gekregen via Whatsapp. Uiteindelijk bankje snel geleverd gekregen en zelf ingebouwd.
Jerio Doelgani
Jerio Doelgani
2021-06-23
Ik heb bij dit bedrijf een bank op maat laten maken en de uitvoering was helemaal naar mijn verwachting. De voortvarendheid waarmee ze aan de slag zijn gegaan en de kwaliteit is om U van te zeggen. Belangrijke tip is om te kijken naar de diepte breedte en vooral de hoogte. Het monteren van zo een derde bank biedt uitkomst voor mensen die van een 5 zitter een 7 zitter willen maken en daarbij niet zoveel geld willen uitgeven. Een aanrader.
ron van rijssen
ron van rijssen
2021-06-23
Contact gehad over de situatie ze hebben mij advies gegeven en het resultaat is super. Ook tijdens het monteren stonden ze mij te woord . Ik ben zeer tevreden over het resultaat.