U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De inbouw van een Kinderachterbank

 

Stel, u koopt een Kinderachterbank. Hoe gaat het dan met de inbouw? Deze vraag horen wij vaak. Daarom wat extra uitleg over de verschillende mogelijkheden:upgrade met een Kinderachterbankupgrade met een Kinderachterbank

 

- in de meeste gevallen leveren wij de Kinderachterbank als compleet set, inclusief montageset. Met het montageset doet u zelf de inbouw en bespaart u ca 200 tot 300 euro aan inbouwkosten. Heeft uw auto de beschikking over een railsysteem in de vloer, dan is de montage van het bankje in maximaal 15 minuten gedaan. Ontbreekt deze rail, dan kunt u gebruik maken van ons doe-het-zelf inbouwsyteem. Hierbij hoeft u niet in de carrosserie te boren. Al het materiaal wat nodig is, leveren wij inclusief een stappenplan om de inbouw veilig uit te voeren. 

- in veel gevallen kan uw 'huisgarage'  hierin ook een rol spelen

- als u volledig ontzorgt wilt worden kunt u de inbouw laten uitvoeren door een deskundig metaalconstructiebedrijf. U komt naar dit bedrijf óf het bedrijf doet de inbouw op uw locatie.

 

Zoals je ziet is er altijd een oplossing om uw auto de slimste upgrade te geven. Wij denken graag mee en zien uit naar uw bericht.