U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Zevenzitter op maatZevenzitter op maat 

Uw goedkope zevenzitter

Een 'zevenzitter' is een personenauto met zeven zitplaatsen. Voor veel gezinnen is een 'vijfzitter' of 'zeszitter' al ruim genoeg. Toch kan de vraag naar een zevenzitter snel ontstaan. Denk alleen maar aan structurele ritjes die ontstaan als de kids gaan sporten of samen rijden naar school. De vraag naar één of twee extra zitplaatsen zorgt dan soms voor een zoektocht naar een grotere auto. Vaak kom je dan terecht bij een auto die zwaarder is, dus duurder in wegenbelasting. In veel gevallen is een Kinderachterbank de ideale oplossing. Met een Kinderachterbank ontstaan er in een handomdraai  tot drie extra zitplaatsen. Deze extra zitplaatsen zijn toegestaan voor het vervoer van kinderen met een maximale lengte van 1.35 meter en/of max gewicht van 49 kg (Bron: RDW). 

Omdat een Kinderachterbank inklapbaar is, blijft ook de bagageruimte beschikbaar voor de dagelijkse boodschappen.

Waar moet uw auto aan voldoen om deze te veranderen tot een zevenzitter? De belangrijkste eis is dat de vloer in de bagageruimte vlak is en minimaal 75 cm diep (afstand van de bestaande achterbank tot de achterklep).

Wilt u gratis advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Wij leveren binnen 5 werkdagen uw bankje op maat. U bepaalt de breedte. Gratis keuze uit stoffering (zwart kunstleer of zwart/antractie Alcantara).

Bespaar zo'n € 200,- en maak gebruik van ons doe-het-zelf montagesysteem. Stap voor stap bouwt u uw bankje zelf in.

#zevenzitter #7zitter #8zitter #gezinsauto #goedkope7zitter