Ben je op zoek naar een 7 zitter? Misschien biedt jouw huidige auto met een Kinderachterbank wel de oplossing. Een Kinderachterbank is een inklapbare bank die je plaatst in de bagageruimte van een stationwagen. Deze biedt ruimte voor maximaal 3 kinderen, inclusief gordels. Dit systeem is goedgekeurd door het RDW. Voor de grote gezinnen of voor activiteiten als kinderfeestjes is een 7 zits auto een handige oplossing.

Zevenzitters zijn vaak niet de mooiste en zeker niet de goedkoopste auto’s. Als je een zevenzitter wilt kopen kom je al heel snel terecht bij een auto die zwaarder is, waardoor je meer wegenbelasting moet betalen. Verder is bagageruimte vaak een probleem bij de grote 7 persoonsauto’s. Een Kinderachterbank biedt daarentegen twee (of drie) extra zitplaatsen in jouw ‘vijfzitter’, biedt opbergruimte en zorgt ervoor dat je niet méér hoeft te betalen voor jouw auto.

Offerte aanvragen →

Goedkoopste 7 Persoonsauto

Voor veel mensen is een Kinderachterbank de ideale oplossing. Met de Kinderachterbank creëer jij in een handomdraai extra zitplaatsen. Zo maak jij van jouw ‘vijfzitter’ gemakkelijk een goedkope 7 zitter. De kinderachterbank is geschikt voor kinderen met een maximale lengte van 1.35 meter en/of een maximaal gewicht van 49 kg (Bron: RDW). De Kinderachterbank is een voordelige oplossing om meer zitplaatsen in jouw auto te realiseren. Installatie duurt bij Kinderachterbank maar 15 minuten (als je een rail in de bagageruimte hebt). Wil je de installatie uitbesteden? Dat kan ook. Geef dit aan wanneer je de offerte aanvraagt.

Waarom de Kinderachterbank?

Creëert tot 3 extra zitplaatsen

Inklapbaar en behoud zo bagageruimte

Binnen 15 minuten te installeren*

*Als er een rail in bagageruimte zit

Zelf monteren is mogelijk (bespaart €200,- tot €250,-)

Bespaar tot wel €700,- op wegenbelasting t.o.v. een 7-zitter (Bron: AutoWeek)

De Kinderachterbank is geschikt voor (bijna) elke stationwagon en SUV

Goedgekeurd door de RDW

Verlaagde kans op misselijkheid

Ruime keuze uit materiaal en kleur

Verzekering neemt (verplicht) de achterbank op in de verzekeringspolis

Eenvoudig en goedkoop van 5-zitter naar 7-zitter

Waar moet uw auto aan voldoen om deze te veranderen tot een zevenzitter?

De belangrijkste eis is dat de vloer in de bagageruimte vlak is en minimaal 75 cm diep, dit betreft de afstand, gemeten over de ‘vloer,’ van de bestaande achterbank tot de achterklep.

Wil je gratis advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij leveren binnen 5 werkdagen een bankje op maat. De breedte bepaal je zelf. Je hebt gratis keuze uit de stoffering zwart kunstleer of zwart & antraciet Alcantara.

Contact opnemen →

Auto met 7 Zitplaatsen

Een 7 zits auto is de ideale auto voor grote gezinnen en voor kinderfeestjes. De standaard zeven zitters zijn groot, zwaar en vooral duur. Ook wordt vanwege het gewicht de wegenbelasting meteen een stuk hoger. Verder lever je hier vaak bagageruimte voor in. Met een Kinderachterbank vervallen al deze nadelen. Jij maakt van jouw auto met 5 zitplaatsen een auto met 7 zitplaatsen. Door de Kinderachterbank heb jij in een handomdraai een goedkope 7 persoonsauto. Als je de Kinderachterbank zelf installeert bespaar je tussen de €200,- en €250,-. De installatie duurt een kwartiertje. Wanneer je kiest om jouw 5-zitter uit te breiden i.p.v. een zware 7-zitter aan te schaffen, kun je hiermee tot wel €700,- aan wegenbelasting besparen (Bron: AutoWeek). Je kunt de kinderen gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zonder je zorgen te maken over ruimte en veiligheid. Doordat ze uit de achterruit kunnen kijken worden ze ook minder snel wagenziek. Ga je een keer om veel boodschappen? Dat is geen probleem, want de Kinderachterbank kan eenvoudig worden ingeklapt voor toegang tot de bagageruimte. Je kan de achterbank laten stofferen, zonder bijkomende kosten, in zwart kunstleer of zwart & antraciet Alcantara. Behoud het sportieve uiterlijk van jouw stationwagen en creëer extra zitruimte.