U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Uw stationwagen vanaf € 450,- ombouwen tot zevenzitter of achtzitter!

Er kunnen veel redenen zijn waarom u op zoek bent naar extra zitplaatsen in uw huidige auto. Wij denken graag met u mee  en geven gratis advies op maat

Het grote voordeel van een Kinderachterbank is de flexibiliteit. Er ontstaan eenvoudig extra zitplaatsen, terwijl ook de bestaande bagageruimte beschikbaar blijft. Veiligheid staat bij ons voorop. Een degelijke constructie en gecertificeerde gordels zijn hier een onderdeel van. Ook zullen wij geen bankje plaatsen als er in onze ogen een onveilige situatie ontstaat ( bijvoorbeeld door gebrek aan beenruimte voor de kinderen). De RDW keurt het gebruik van deze bankjes goed als deze gebruikt worden voor kinderen met een maximale lengte van 1.35 meter en/of maximaal gewicht van 49 kg. Na inbouw hoeft de auto niet opnieuw gekeurd te worden, zodat er wat dat betreft geen extra kosten ontstaan. De extra zitplaatsen worden niet bijgeschreven in het kentekenbewijs. Omdat dit volledig legale zitplaatsen zijn, is elke verzekering verplicht om deze in de bestaande verzekeringspolis op te nemen. Melding van deze extra zitplaatsen bij uw verzekeringsmaatschappij is wenselijk.

Een extra bankje geeft een extra zitrij. Omdat u de breedte van dit extra bankje zelf bepaald en wij maatwerk leveren, is het zelfs mogelijk om een éénpersoons-oplossing te kiezen. Wij adviseren echter om gebruik te maken van de volledige breedte. Omdat de zitting van een Kinderachterbank laag is, kunnen kinderen al op jonge leeftijd met de voetjes op de vloer. Hierdoor zitten ze al snel stabiel en kunnen genieten van een panorama uitzicht. Dit uitzicht missen ze in de meeste auto's wanneer ze op de 'standaard achterbank' zitten. 

#7zitter #goedkope7zitter #uniklapbank #kinderachterbank