WhatsApp Support

Support
31645986229
Telephone +31645986229
Beste belangstellende, waarmee kunnen wij u helpen?
×
WhatsApp Support
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Bamboost-Design is een ambachtelijke meubelmakerij. Maatwerk in extra autobankjes verzorgen wij via www.kinderachterbank.nl. Sinds 2019 maken wij exclusieve parasols (sommigen noemen het een paviljoen) op maat. Als basis nemen wij een frame van RVS of hoogwaardig hout. Onder het waterdichte doek geniet u optimaal van uw omgeving.

Bamboost parasol / paviljoenBamboost parasol / paviljoen

Dit rechthoekige model parasol is optimaal om geplaatst te worden als balkonparasol of voor een rechthoekig terras. Onze service gaat zover dat wij een stallingservice aanbieden voor het paviljoen. Tijdens de zomermaanden geniet u van het Bamboost Paviljoen, en buiten het seizoen zorgen wij voor een schone opslag hiervan. Meer informatie over deze parasols leest u op www.bamboost-design.nl

Exclusief zijn ook onze slaapkamermeubels voor tieners. Een #stapelbed, #hoogslaper, bureau, garderobekast... U leest hier binnenkort meer over. Overweegt u binnenkort een slaapkamermeubel voor uw (a.s.) kind aan te schaffen? Blijf ons volgen en laat u verrassen! Alle meubels leveren wij inclusief montage, door heel Nederland! 

#goedkope7zitter #7zitter #zevenzitter


Bamboost stapelbedBamboost stapelbed

 

Bamboost Design

Langeville 45a (geen bezoekadres)

Yerseke

Telefoon en App +31 (0) 645.986.229

Email: info@kinderachterbank.nl